Jelena Karleuša progovorila o selidbi u Englesku

Izvor: Tracara.com, 09.Jan.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša progovorila o selidbi u Englesku

Nedavno su se pojavile informacije da je Duško Tošić dobio višemilionsku ponudu da pređe da igra za jedan engleski klub. U slučaju da prihvati tu ponudu onda bi se cela porodica Tošić preselila u London. A na ovu temu je prvi put progovorila i Jelena Karleuša. Naša pevačica je potvrdila da je Duško dobio ozbiljne ponude od velikih klubova, ali dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da joj se ne sviđa ideja o njegovom prebacivanju. ”Mnogo se priča o toj Engleskoj. Duško ima velike, ozbiljne ponude, ozbiljnih svetskih klubova. Bešiktaš je šampion, a on je tamo mega zvezda. Moje mišljenje je da on tu i treba da završi karijeru – tamo gde je napravio najveće ime, najveći uspeh. Mslim da se on slaže sa mnom. Ja obožavam Englesku, ali čupati sad nas iz korena i kao porodicu, i opet iznova se dokazivati… mislim da je i njemu teško. On sad u januaru puni 33 godine, mislim da je finale i kruna njegove karijere upravo Istanbul’’, rekla je Jelena u emisiji Glamur. (Visited 766 time, 13 visit today)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša: Ne podržava ideju o preseljenju!

Izvor: Svet plus, 09.Jan.2018

Jelena Karleuša, ne podržava ideju i preseljenju u Englesku zbog posla njenog supruga Duška Tošića...Jedan veliki fudbalski klub želi Duška Tošića u svom timu ali se jegova supruga Jelena, ne slaže sa preseljenjem cele porodice. Ona kaže da se o tome mnogo priča i piše, da Duško ima ozbiljne...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.