Skandal na mrežama: Cakanin suprug u centru pažnje zbog komentarisanja Kijine fotografije!

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2024, 09:14

Skandal na mrežama: Cakanin suprug u centru pažnje zbog komentarisanja Kijine fotografije!

Pevačica Kija Kockar izazvala je skandal na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju u zelenom tanga bikiniju, na kojoj je komentarisao Nebojša Negić, suprug Dragice Radosavljević Cakane. Njegov komentar "Izgledaš tako dobro!" izazvao je burne reakcije javnosti, ali Cakana je ostala smirena i izjavila da nema razloga za brigu.
Pevačica Kija Kockar izazvala je pažnju kada se fotografisala u zelenom tanga bikiniju, a komentar Cakaninog supruga, Nebojše Negića, ispod te slike, šokirao je javnost. On je napisao: "Izgledaš tako dobro!", što je izazvalo buru reakcija, s obzirom na to da je oženjen čovek. Ipak, Cakana nije bila iznenađena.
On voli samo mene,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.