Jelena Karleuša: Nije problem intervju već što je manijak na ulici!

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2022, 09:48

Jelena Karleuša: Nije problem intervju već što je manijak na ulici!

Pevačica Jelena Karleuša je istakla da nije problem što je Informer objavio intervju već što je manijak na ulici. Postoji realna opasnost da ponovo napadne.

Pevačica se oglasila na svom profilu na Instagramu gde je objasnila pratiocima da je pogledala i poslušala kompletan video-intervju koji je objavljen, a onda je iznela svoje zaključke iz istog:

"Pažljivo sam slušala i gledala video intervju koji je silovatelj dao Informeru. Slušala sam šta je govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i između redova. Ovo je moj zaključak. Pod jedan, po pogledu, govoru tela, a najpre po onome što je govorio, jasno je da je reč o duboko poremećenom čoveku. Psihopata i sociopata. Opasan seksualni devijantni predator. Po onome što je govorio, koren problema potiče još iz najranijeg detinjstva kad je zlostavljan itd. Takođe, ne vidim kajanje. Znači, opasan bio i opasan ostao po društvo. Ali taj čovek je pred zakonom odležao svoje i slobodan je. Što bi on rekao ‘Imam slobodu da radim šta hoću, a da li ću ili neću, to je druga stvar’. 

Postavlja se pitanje kako i zašto držati u zatvoru nekog ko je kaznu odležao. Tu je koren problema našeg zakona. Smatram da silovatelji moraju da budu kažnjeni hemijskom kastracijom. Država mora da nađe način da doživotno drži pod kontrolom takve, a to je nemoguće, i društvo mora da zna da zatvor ljude ne menja. Samo ga fizički sprečava da radi to što je naumio." - napisala je Karleuša i nastavila:

- I šta je sad rešenje? Opet ponavljam, on je zakonski slobodan i evidentno poremećen. To što je dao intervju za Informer ja ne vidim kao bitan problem jer na Netfliksu stalno gledam dokumentarce gde se intervjuišu masovne ubice, zločinci i tako dalje. Ništa novo ni šokantno. Ako ste pažljivo slušali, ovaj predator je na ulici. Gladan jer nema pare, nema gde da spava. On u ovom životu ima samo dve opcije – da sebi oduzme život ili da se snađe kako jedino zna. E tu je pravi problem. Bolestan i opasan čovek je na slobodi. Jedino rešenje je hemijska kastracija i program za integrisanje u nekakvo društveno funkcionisanje ovakvih ljudi. Inače, delo će ponoviti. I izaći za par godina opet - napisala je Jelena Karleuša.

 
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.