Jedan dan, dva suđenja: Karleuša se sreće sa Cecom i Vranješom

Izvor: Tracara.com, 04.Sep.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan dan, dva suđenja: Karleuša se sreće sa Cecom i Vranješom

Jelena Karleuša pojavila se danas u 13 časova u Prvom osnovnom sudu, a gde je imala ročište povodom tužbe sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Povod je pokušaj medijacije, odnosno pokušaj pomirenja između dve strane. Međutim, na ovo ročište došla je samo JK, Ceca se nije pojavila, a od mira nema ništa, uprkos pismu koje je Karleuša prošle […]

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ČEKAJ, ČEKAJ, AL' ON NEĆE DOĆI" Jelena Karleuša mislila da će se sresti sa Vranješom ali NEĆE MOĆI

Izvor: Blic, 04.Sep.2019

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ danas imaju zakazano ročište i iako se pevačica, u svom stilu, spremna na susret sa fudbalerom, došla u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu, verovatno se nadajući susretu, on ju je "ispalio" i ipak nije došao. Pevačica je tako u sudnici ostala sama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.