Iznete informacije iz ugovora o POVERLJIVOSTI - Oglasio se Karleušin tim: U igri je cifra od 40.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 21:09

Iznete informacije iz ugovora o POVERLJIVOSTI - Oglasio se Karleušin tim: U igri je cifra od 40.000 EVRA

Nakon što se plesač Jelene Karleuše oglasio kako nije bio isplaćen, menadžer Zoran Birtašević otkrio je kako je potpisan ugovor o poverljivosti, kao i da je u pitanju cifra od 40.000 evra koju je on zatražio za nastupe.

Nakon što je juče plesač koji je igrao za nastupe Jelene Karleuše digao prašinu u javnost izjavom da mu novac nije isplaćen, oglasio se pevačicin menadžer Zoran Birtašević.

On je otkrio da je plesač potpisao ugovor o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poverljivosti i da ime pevačice ne sme nikako da izese, pa se tako čeka potez u kojem će on napraviti grešku. 

Putem društvene mreže X Birtašević se oglasio i imao je da poruči sledeće:

- Tim je ljut zato što nije radio nastup, a nije radio jer je svaki dan tokom priprema izmišljao nove cifre. Poslednja cifra koju je tražio bila je 40 hiljada eura. Takođe je potpisao ugovor o poverljivosti i jedva čekam da pomene nešto imenom - napisao je Zoran.

Nakon toga, plesač se ponovo oglasio kada se javnost digla na noge. Napisao je poruku putem društvene mreže Instagram koju je javno izneo i pokušao da se ogradi.

- Eksplicitno podvlačim da ni u jednom trenutku nisam istakao o kome je reč, da nisam lično oslovio ni jednog izvođača i da to nedvosmisleno neću učiniti, te da se dalje neću oglašavati ovim povodom. Sve što sam želeo da kažem sam napisao. Pretpostavke i nagađanja me posebno ne zanimaju - zaključio je plesač.

Kako će se dalje dešavanja odvijati i da li će se Jelena oglasiti povodom ovog razotkrivanja, ostaje nam da sačekamo i ispratimo.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.