Aleksandra Prijović uzvratila Jeleni Karleuši! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović uzvratila Jeleni Karleuši! FOTO

Jelena Karleuša danas je na svom Tviter nalogu uputila javnu poruku Aleksandri Prijović, a evo šta je njoj odgovorila mlada pevačica.

Aleksandra Prijović odgovorila je Jeleni Karleuši na poruci koju joj je pop zvezda uputila na Tviteru. Aleksandra je za portal Svet Plus rekla: - ''Poštujem svaku koleginicu i svima želim srećne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << praznike i sve najlepše u Novoj godini.''

Podsetimo, problem je nastao pre dva dana, kada je Aleksandra na svom instagaram profilu postavila sliku sa Cecom Ražnatović. Jelena Karleuša joj je ostavila komentar ispod fotografije, gde hvali mlađu koleginicu ali joj poručuje da se ne slika više sa Cecom. Nakon toga folk pevačica je obrisala, a potom ponovo postavila spornu fotografiju.

Zbog takvog poteza Karleuša je danas ostavila nimalo prijatnu poruku Aleksandri. Po svemu sudeći Prijovićka nije htela dalje da ulazi u sukob sa starijom koleginicom.

Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom.

Šta ti je ruralni pedigre.

— Jelena Karleuša (@karleusastar) January 5, 2017
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.