Aleksandar Vučić mi je JEDINI POMOGAO sa BOLESNOM MAJKOM JK prvi put progovorila o podršci predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 19:08

"Aleksandar Vučić mi je JEDINI POMOGAO sa BOLESNOM MAJKOM" JK prvi put progovorila o podršci predsednika

Diva otvorila dušu o najtežem periodu života, kada su joj svuda bila zatvorena vrata.

Pevaćica Jelena Karleuša održala je pres konferenciju u jednom prestoničkom hotelu, gde je pored najave svog nastupa za doček reprize Nove godine, prvi put iznela vrlo zanimljive detalje o svom odnosu sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Diva je iznenadila mnoge kada je otkrila da je uprkos njihovim prethodnim nesuglasicama, Vučić bio jedini koji joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pružio podršku kada je njena majka, spikerka Divna Karleuša bila bolesna, kao i da joj je on bez reči pružio pomoć i omogućio lečenje njene majke u Nemačkoj.

- Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, ispričaću vam zašto on ima moje simpatije. Kada je moja majka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima, ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde zatrovana mnogim stvarima... možda nisam ni imala pravo, ali kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć sa mnogo strana i od mnogo ljudi. Nećete verovati u jednom momentu sam bila saterana uza zid i nisam više imala od koga da tražim pomoć, pa sam odlučila da nabavim njegov broj telefona i da ga pozovem za pomoć. Od svih ljudi i prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek koga sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, a to je bio Aleksandar Vučić. On je bez reči našao kontakte i pomogao mi da se moja majka leči u Nemačkoj. Eto, to je moje hvala - istakla je Karleuša pred objektivom portala Srbija Danas.

- Slušaj ti, Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem? Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam) - rekla je pevačica nedavno.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prijovićka IZNELA DOKAZE pred Karleušinim očima da je nju PROZIVALA: JK u svoju odbranu rekla OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023

Njih dve su imale uspone i padove u svom odnosu, ali su sada izgladile odnose...Jelena Karleuša progovorila je o susretu sa Aleksandrom Prijović nakon što je isplivala vest da pevačice nisu u dobrim odnosima, a evo šta je Karleuša misli o tome...Mnogobrojne pripadnike sedme sile zanimalo je kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.