Jagodina: Omiljenu seriju gledaju i na pijaci

Izvor: Mondo, 06.Jun.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Omiljenu seriju gledaju i na pijaci

Prodavci mleka i mlečnih proizvoda na Gradskoj tržnici u Jagodini, najvećoj u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije, dok prodaju svoje proizvode, gledaju televizor, a služi im se i kafa i čaj.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Tezge na kojima prodaju, odlukom Skupštine grada, su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine koji prodaju svoje proizvode, i gledanje televizije je besplatno, a kafu i čaj plaćaju, kažu danas prodavci za Tanjug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Oni ističu da se televizija, uglavnom i najviše, gleda kada je neka popularna serija, pa ljudi ne žele da propuste neku epizodu.

Prodavci mleka i mlečnih proizvoda u Gradskoj tržnici Jagodine, imaju veoma savremen prostor sa 27 rashladnih vitrina, televizorom, klima uređajima, zidnim satom... ističu u Upravi pijace.

Prostor je "dao da se izgradi 2011. godine, tada gradonačlenik Jagodine Dragan Marković - Palma a sada predsednik Skupštine grada, a investicija je stajala 5.000.000 dinara", kažu za Tanjug u Upravi pijace.

Rashladne vitrine dobili su i prodavači kolača, zaklanih pilića i lisnatog testa.

Uz prodavače mleka i mlečinih proizvoda iz Jagodine, u ovom prostoru svoje proizvode prodaju i proizvođači iz susednih opština - Batočine, Svilajnca, Chuprije, Paraćina, ali i iz Užica, Kraljeva i Kragujevca, kažzu u Upravi.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kafa, čaj i omiljena serija za prodavce na jagodinskoj pijaci

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2015

Prodavci mleka i mlečnih proizvoda na Gradskoj tržnici u Jagodini, najvećoj u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije, dok prodaju svoje proizvode, gledaju televizor, a služi im se i kafa i čaj...Tezge na kojima prodaju, odlukom Skupštine grada, su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.