Babarogić: U Kini nisu javili o istupanju Javora!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babarogić: U Kini nisu javili o istupanju Javora!

Javor neće više za sto sa ostalim superligašima. Ivanjičani su posle poraza u Jagodini (0:1) odlučili da napuste udruženje elitnih klubova. Spisak primedbi je podugačak.

Ivanjičani su se požalili da ih iz Zajednice Super lige niko nije pozvao da pita zbog čega su se povukli. Milorad Pandurević, predsednik Javora, objavio je da ga je razočaralo što se nije oglasio ni Branimir Babarogić, predsednik Zajednice Super lige, bar na osnovu 30 godina dugog prijateljstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – U Kini sam od nedelje – javio se Babarogić s drugog kraja sveta.
Udruženje se trese već pet dana, a predsednik o tome nije obavešten…
Javor istupio iz Zajednice?! Ne, niko mi nije javio. Zašto se to dogodilo?
Kad je čuo objašnjenje, Babarogić je „začinio“ odluku Ivanjičana.
Iznenađen sam, jer u Javoru znaju šta su ovlašćenja Zajednice. Mi određujemo samo delegate. O sudijama brine sudijska organizacija. Mi nemamo nikakva ovlašćenja, možemo jedino da se bavimo sponzorima, da donesemo neku paru u udruženje. Ivanjičani to znaju.
Na primedbu da se nije javio Pandureviću, Babarogić je duhovito odgovorio:
O potezu Javora ništa nije bilo na vestima u Kini. Da sam čuo, odmah bih ga zvao.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Babarogić: U Kini nisu javili o istupanju Javora!

Izvor: Utakmica.rs, 21.Okt.2011

Javor neće više za sto sa ostalim superligašima. Ivanjičani su posle poraza u Jagodini (0:1) odlučili da napuste udruženje elitnih klubova. Spisak primedbi je podugačak. Ivanjičani su se požalili da ih iz Zajednice Super lige niko nije pozvao da...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.