Izvor: Danas, 22.Apr.2022, 15:55

Samofalov („Ajmo, ljudi“): Nećemo ćutati na krađu, kakav god da je rezultat

Ponovljeno glasanje na dva biračka mesta u Beogradu, uz manju izlaznost i ukazivanje na nove nepravilnosti od strane opozicije, verovatno neće značajnije uticati na konačne rezultate izbora u Beogradu, ali kako poručuje Konstantin Samofalov, predstavnik liste „Ajmo, ljudi“, koja se na ponovljenom glasanju borila za prelazak cenzusa, borba protiv izborne krađe se nastavlja i posle završetka glasanja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Boris Tadić posle ostanka ispod cenzusa: Saradnja opozicije izostala, jer se bavila sastankom sa Vučićem

Izvor: Danas, 22.Apr.2022

Boris Tadić, lider SDS, okosnice liste "Ajmo ljudi" posle ponovljenih izbora na dva biračka mesta u Beogradu najavljuje da borba za glasove građana tek prestoji, a za loš rezultat krivi opoziciju čija je saradnja izostala je su se kako je naveo "pojedini više bavili sastankom sa Vučićem, bilo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.