Rezultati izbora večeras u Tanjugu

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati izbora večeras u Tanjugu

Novinska agencija Tanjug i Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) organizuju večeras Izbornu noć, u kojoj će biti saopšteni prvi nezvanični rezultati izbora za Skupštinu Srbije i Skupštinu grada Beograda.

Prethono u toku dana biće iz sata u sat saopštavani podaci o izlaznosti i regularnosti izbornog procesa.
U 19 sati, o projektima koji bi od Beograda mogli da naprave modernu evropsku metropolu govoriće koordinator “Beograda na vodi” >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ivan Karlovčan, izvršna direktorka Američke privredne komore Maja Piščević i izvršni direktor Mikser hausa Ivan Lalić.
Po zatvaranju biračkih mesta, CeSID će saopštiti podatke o izlaznosti i eventualnim nepravilnostima, nakon čega će uslediti panel “eIzbori – iz minuta u minut”, na kojem će o kampanji, predvidljivosti i previđanjima rezultata, ali i zanimljivostima izborne trke na društvenim mrežama govoriti konsultantkinja Dragana Đermanović i poverenik za zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić.
Prve preliminarne procene rezultata izbora CeSID bi trebalo da saopšti oko 21 sat, nakon čega će o izbornoj kombinatorici i političkim i ekonomskim očekivanjima od nove vlade govoriti politički analitičar i profesor FPN Zoran Stojiljković, zamenik direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević i profesor FPN Milan Jovanović.
Izbornu noć iz Tanjuga pratiće brojni gosti – ambasadori, političari, javne ličnosti, a akreditovan je i veliki broj novinarskih ekipa.
Izvor: Tanjug
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Master plan „Beograda na vodi” za mesec dana

Izvor: Press, 17.Mar.2014, 12:16

U master plan i projektnu dokumentaciju javnost će, objasnio je Karlovčan, imati uvid za mesec dana, dodajući da već sada rade na beogradskoj Zadruzi, koja je prva zgrada koja je imala svoje hlađenje još 1905. i treba da pokaže šta smo bili nekad i sada.. Na panelu na temu "Projekti koji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.