Neuspeo referendum o političkim reformama

Izvor: S media, 19.Sep.2010, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspeo referendum o političkim reformama

Referendum na kome su se gradjani Slovačke izjašnjavali o smanjenju broja poslanika za jednu trećinu i ograničavanju njihovog imuniteta doživeo je neuspeh zbog male izlaznosti, saopšteno je danas u Bratislalvi.

Na osnovu svih prebrojanih glasova, Kancelarija za statistiku je saopštila da je izlaznost na referendumu, koji je održan juče, bila 22,84 odsto, daleko manje od 50 odsto koliko je bilo potrebno da bi referendum uspeo, prenela je agencija AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Gradjani su na referendumu, takodje, imali priliku da se izjasne da li žele da im bude omogućeno da glasaju putem Interneta na parlamentarnim izborima, kao i o ukidanju plaćanja TV pretplate.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.