Kolar: Izlaznost u Vojvodini veća nego u ostatku Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020, 22:52

Kolar: Izlaznost u Vojvodini veća nego u ostatku Srbije

Štab Vojvođanskog fronta (VF) u Novom Sadu rekao je da je izlaznost birača u Vojvodini veća nego u ostatku Srbije i da očekuje da će konačni rezultati pokazati da će izlaznost u Vojvodini biti značajno iznad 50 odsto , a u Srbiji između 49 i 50 odsto.

Presek u 20 sati pokazao da je u Novom Sadu izlaznost je 43,02 odsto, na obrađenih 75 odsto biračkih mesta,u Zrenjaninu je bila 42 odsto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Subotici 50, Novim Bečeju 56, Beočinu 65 i Bač 65 odsto, saopštio je Kolar.

Vrlo je vidljivo, kaže Kolar, da je izlaznost u Vojvodini veća nego u ostatku republike.

"Naša očekivanja za lokalne liste je da ćemo u svim sredinama gde je Vojvođanski front predao lokalnu listu ostvariti dobar rezultat, u najmanju ruku kao na prethodnim izborima, a u ponekim sredinama i veći", rekao je on, dodajući da su uvereni da će VF u Vojvodini "biti jedna od četiri do pet lista koje će se naći u skupštinskim klupama pokrajinskog parlamenta", rekao je on.

Kolar je dodao i da su uočili nekoliko nepravilnosti, neke su i sami prijavili, te da će se njihov pravni tim time baviti u toku večeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.