Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlaznost u Trebinju oko 67 odsto

TREBINJE - U Trebinju je danas glasalo 19.630 građana ili 66,91 odsto od ukupno 30.215 upisanih u birački spisak, potvrdila je Srni predsjednik Gradske izborne komisije /GIK/ Željka Ružić.

Ružićeva je istakla da su sva biračka mjesta zatvorena.

U trci za gradonačelnika su Luka Petrović iz SNSD-a i kandidat Saveza za promjene Slavko Vučurević /PDP/, koji je ovu funkciju obavljao prethodne četiri godine.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubinje: Zatvorena biračka mjesta, izlaznost 71 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2016

LJUBINJE- Na lokalne izbore u opštini LJubinje izašlo je 71 odsto birača, odnosno njih 2.390, rekla je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Slavica Turanjanin...Ona je dodala da su u 19.00 časova zatvorena sva biračka mjesta...Glasanje je proteklo bez problema.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.