Izvor: Southeast European Times, 11.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanični rezultati potvrdili ponovni izbor Vujanovića

11/04/2008

PODGORICA, Crna Gora -- Filip Vujanović ponovo je izabran za predsednika Crne Gore u prvom krugu izbora, saopštila je izborna komisija. Konačni rezultati objavljeni u četvrtak (10. aprila) potvrđuju one preliminarne, što znači da je Vujanović -- kojeg je podržala vladajuća koalicija -- osvojio 51,89 odsto glasova na izborima 6. aprila, dovoljno za pobedu u prvom krugu. Protiv sebe je imao još tri kandidata. Izlaznost je bila 68 odsto.

U međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << u četvrtak, parlament je odobrio imenovanje Ranke Čarapić za novu glavnu tužiteljku zemlje. Ona nasleđuje Vesnu Medenicu, koja je izabrana za predsednicu Vrhovnog suda. Čarapić, koja je bila glavna javna tužiteljka Podgorice, na tom mestu će zameniti Đurđina Ivanović. (Pobjeda - 11/04/08; Antena M, Beta - 10/04/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.