Zbog krađe identiteta bh. građana prijave Tužilaštvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Sep.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog krađe identiteta bh. građana prijave Tužilaštvu

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine će dostaviti Tužilaštvu BiH informaciju o mogućem krivičnom djelu u postupku registracije birača za glasanje poštom, koja obuhvata oko 150 osoba. Portparolka CIK-a Maksida Pirić izjavila je, nakon sjednice CIK-a, da informacija obuhvata službene zabilješke Policijske uprave Odžak koje se odnose na tri lica iz ove opštine, te prijavu jednog fizičkog lica iz Orašja koje je prijavilo četiri lica sa ličnim podacima koje je neko mimo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

KRAĐA IDENTITETA Prijavljeni da glasaju putem pošte iz inostranstva iako žive u BiH

Izvor: Blic, 19.Sep.2018

Centralna izborna komisija BiH je na današnjoj sednici donela odluku da će Tužilaštvu BiH uputiti prvi kontingent od 100 prijava građana o tome da su bez njihovog znanja prijavljeni da glasaju putem pošte iz inostranstva iako žive u BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.