Vučić: Potpisi za izbore

Izvor: Glas javnosti, 16.Jan.2010, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Potpisi za izbore

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) krajem ovog meseca pokrenuće akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, najavio je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić. Vučić je naglasio da će se tokom akcije „pokazati snaga infrastrukture SNS“, čiji aktivisti će prikupljati potpise na oko 1.000 mesta u Srbiji.

On je rekao da SNS traži izbore jer vladajuća koalicija ima većinu koja je „legalna, ali nije legitimna“ i ocenio da će političari >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na vlasti shvatiti da su izbori bolji od nezadovoljstva naroda.

Vučić je najavio da če SNS podneti zahtev za registraciju stranke 19. januara i dodao da će ovog vikenda sa DSS potpisati sporazum o formiranju opštinskih vlasti na Voždovcu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.