Viši sud u Beogradu odbacio još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 21:54

Viši sud u Beogradu odbacio još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja

Viši sud u Beogradu odbacio je još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja.

Naime, nakon što je Gradska izborna komisija odbacila prigovor Dobrice Veselinovića i Vladimira Obradovića kao izjavljen od strane neovlašćenog lica, ova izborna lista je podnela žalbu sudu.

Ovog puta kao podnosioca ovog pravnog sredstva naveli su ispravno Koaliciju Srbija protiv nasilja, podnosioca izborne liste broj 3, a ne gospodu Veselinovića i Obradovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ovim su priznali da je rešenje Gradske izborne komisije o neovlašćenom licu kao podnosiocu prigovora bilo ispravno i u potpunosti zasnovano na zakonu, istakao je predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić.

Lukić je dodao da su ovog puta napravili još veću procesnu grešku, u pogledu roka za podnošenje žalbe, pa im je Viši sud žalbu odbacio kao neblagovremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viši sud u Beogradu odbacio žalbu Koalicije "Srbija protiv nasilja"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2024

Viši sud u Beogradu odbacio je još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja, saopšteno je danas iz Gradske izborne komisije (GIK).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Viši sud u Beogradu odbacio žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja

Izvor: Danas, 16.Jan.2024, 01:06

Viši sud u Beogradu odbacio je još jednu žalbu koalicije "Srbija protiv nasilja" (SPN).

Nastavak na Danas...

Izbori čisti kao suza: Viši sud u Beogradu odbacio žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jan.2024

BEOGRAD – Viši sud u Beogradu odbacio je još jednu žalbu Koalicije Srbija protiv nasilja, saopšteno je iz Gradske izborne komisije (GIK).  Nakon što je Gradska izborna komisija odbacila prigovor Dobrice Veselinovića i Vladimira Obradovića kao izjavljen od strane neovlašćenog lica, ova izborna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.