To će zaista biti neverovatna izborna trka Amerikanci ismejali kandidaturu Putina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 16:57

"To će zaista biti neverovatna izborna trka" Amerikanci ismejali kandidaturu Putina (VIDEO)

Putin je odluku o novoj kandidaturi saopštio na ceremoniji odlikovanja u Kremlju.

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, u petak je najavio kako će se ponovno kandidovati za predsednika ove države, a ovu odluku komentarisali su i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na konferenciji za medije koja je organizovana u Beloj kući potparoli američke administracije odgovarali su na brojna pitanja, a jedno od njih odnosilo se i na predsedničke izbore u Rusiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na pitanje kako komentariše ponovnu kandidaturu Putina, potparol Džon Kirbi se nasmejao.

- To će zaista biti neverovatna izborna trka. To je sve što imam da kažem o tome - ironično je rekao Kirbi.

Inače,

- Neću kriti, u različitim periodima sam imao različita razmišljanja. Ali sada ste upravu, sada je takvo vreme kada moraju da se donose odluke. Kandidovaću se na dužnost predsednika Ruske Federacije - rekao je Putin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.