Tabakovićeva: Pogrešna monetarna politika

Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabakovićeva: Pogrešna monetarna politika

BEOGRAD - Srpska napredna stranka ocenila je juče da je monetarna politika vlasti pogrešna i da su vanredni parlamentarni izbori neophodni da bi Srbija imala budućnost.

Član Ekonomskog tima SNS Jorgovanka Tabaković pozvala je vlast da pita građane koji potpisuju peticiju za vanredne izbore kakav je ekonomski program naprednjaka ako već tvrdi da ga ova stranka nema.

- Kakav je ekonomski program SNS i da li je dobar za budućnost Srbije ocenjuju građani, a ne vlast - rekla je Tabakovićeva, navodeći da prikupljanje potpisa za vanredne izbore ide "očekivano odlično".

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Neophodni vanredni izbori

Izvor: Kurir, 12.Feb.2010

BEOGRAD - Srpska napredna stranka ocenila je juče da je monetarna politika vlasti pogrešna i da su vanredni parlamentarni izbori neophodni da bi Srbija imala budućnost. Član Ekonomskog tima SNS Jorgovanka Tabaković pozvala je vlast da pita građane koji potpisuju peticiju za vanredne izbore kakav...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.