Stamatović još bez odluke o izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamatović još bez odluke o izborima

Predsednik stranke Zdrava Srbija (ZS) Milan Stamatović izjavio je da će ta partija, zbog odgovornosti prema svojim biračima, učestvovati na lokalnim izborima u celoj Srbiji, a da će naknadno odlučiti o učešću na parlamentarnim.

Stamatović je za Danas rekao da će odluka o tome biti doneta kad se raspišu parlamentarni izbori.

Nema razloga da žurimo, niti smo pod bilo kakvim pritiskom, već želimo da pratimo situaciju i da sačekamo da se raspišu parlamentarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbori, objasnio je on.

Stamatović je odbio da komentariše izjavu predsednika Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića o tome da su odlučili da na izbore izađu bez ZS.

Ako je Šapić to izjavio, onda je to tako. To je njihov izbor i ne bih to da komentarišem, rekao je Stamatović, koji je sa Šapićem krajem decembra ugovorio saradnju dve stranke i zajednički nastup na lokalnim izborima.

Šapić je u petak saopštio da SPAS samostalno izlazi na parlamentarne izbore, a da se sa Stamatovićem "izgleda nije razumeo, jer je prilikom prvog razgovora sa njim shvatio da je ZS donela odluku o izlasku na te izbore, koju bi samo formalno trebalo da potvrde njeni stranački organi".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.