Srbiji neophodni vanredni parlamentarni izbori

Izvor: S media, 04.Okt.2009, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji neophodni vanredni parlamentarni izbori

Potpredsednica NS Dubravka Filipovski ocenila, povodom devet godina od petooktobarskih promena, da su zemlji neophodni vanredni parlamentarni izbori "kako bi na vlast došli odgovorni političari, koji su spremni gradjanima da ponude izvesniju budućnost".

Filipovski je ispred restorana "Ruski car" u centru Beograda, gde je omladina NS organizovala akciju "Hoćemo promene", kazala da 5. oktobar predstavlja dan kada je Srbija izvojevala slobodu. Nijedna druga zemlja za ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << devet godina nije bila izložena konstantnim pritiscima tranzicije i očuvanja teritorijalnog integriteta".

Funkcioner NS je naglasila da je jedan od problema što i devet godina posle 5. oktobra pravo gradjana na rad nije ostvareno, za šta, "nema opravdanja".

"To je posebno izraženo u poslednjih godinu i po dana, jer 15 ljudi ostaje bez posla na sat, 10 preduzeća se dnevno gasi, a mesečna zaduženost Srbije je oko tri miliona evra", rekla je Filipovski.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.