SPS i JS predali listu za beogradske izbore

Izvor: B92, 16.Jan.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS i JS predali listu za beogradske izbore

Beograd -- Socijalistička partije Srbije i Jedinstvena Srbija večeras su Gradskoj izbornoj komisiji u Beogradu predale listu odbornika za izbore zakazane za 4. mart.

Izborna lista nosi naziv "Koalicija Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) – Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija (JS)", a prvi na njoj je potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

Lista je predata sa više od 4.000 potpisa podrške građana.

Antić je novinarima ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedišta GIK rekao da listu čine sve strukture Beograđana, da su na njoj i studenti i penzioneri i privrednici i radnici, velik broj javnih ličnosti, ljudi iz kulture i sporta, kao i 10 profesora univerziteta.

"Sa ponosom ističem da je tim s kojim nastupam izuzetan, to je tim koji želi s novom energijom da napravi nešto dobro za Beograd", kazao je Antić.

On je kazao da su na listi, između ostalih, advokat Toma Fila, istoričar i funkcioner SPS Predrag Marković, stonoteniser Aleksandar Karakašević, glumica Jelica Sretenović, direktor Osnovne škole "Svetozar Marković" na Vračaru Dragi Lukić i državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Đukić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.