Riki Sbragija trener Sanderlenda

Izvor: RTS, 27.Dec.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Sbragija trener Sanderlenda

Uprava engleskog fudbalskog kluba Sanderlenda imenovala je škotskog stručnjaka Rikija Sbragiju za trenera prvog tima.

Sbragija (52) je sa čelnicima Sanderlenda potpisao ugovor na godinu i po dana, a njegov glavni zadatak biće da izbori opstanak u Premijer ligi.

Zanimljivo je da će Sbragiji angažman u Sanderlendu predstavljati trenerski debi.

Klub sa severa Engleske nakon raskida ugovora sa dosadašnjim trenerom Rojem Kinom nalazi se u vrlo nezavidnoj poziciji, pošto ga samo dva boda dele od zone ispadanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbraglja i zvanično vodi Sanderlend

Izvor: B92, 27.Dec.2008

Donedavno privremeni menadžer Sanderlenda Riki Zbraglja postavljen je i zvanično na mesto menadžera 'crnih mačaka'...52-godišnji Škot je preuzeo klub početkom decembra nakon što je Roj Kin podneo ostavku. Od Kinovog odlaska, Zbraglja je sa Sanderlendom ostvario dve ubedljive pobede i jedan nerešen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.