Novine: Albanski terorista sejao smrt u Beču; Klade se na Bajdena, mole Boga da pobedi Tramp

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 23:36

Novine: "Albanski terorista sejao smrt u Beču"; "Klade se na Bajdena, mole Boga da pobedi Tramp"

Beograd -- Novine u izdanju od srede, 4. novembra najviše pišu o terorističkom napadu u Beču i "vojniku kalifata" - napadaču, koronavirusu i izborima u SAD.

"Večernje novosti" donose priču sa Infektivne klinike pod naslovom "Teško je kad ne smeš da zagrliš svoje dete". O terorističkom napadu u Beču "Krvavi pipci kalifata sa Kosova stigli i do Austrije".

"Politika" piše da je "Albanski terorista sejao smrt u Beču", a donosi i priču Srba sa Kosmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez prava na zavičaj "Više povratnika u Ruandi nego na Kosovu i Metohiji".

"Blic" piše o napadu u Beču u tekstu "Najavio pokolj na internetu, pa krenuo da ubija". Donosi i tekst o koronavirusu u Srbiji: "Novi crni rekord: 1.878 zaraženih, 11 preminulih".

"Kurir" najavljuje tekst u kojem srpski političari govore o kandidatima za predsednika SAD: "Klade se na Bajdena, mole Boga da pobedi Tramp".

"Alo" piše o teroristi iz Beča pod naslovom "Terorista iz Beča obučavan u kampu OVK!".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.