Ništa od izbora!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2009, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od izbora!

BEOGRAD - Poruka Demokratske stranke da su spremni na izbore ukoliko male stranke nastave da ih ucenjuju, predstavlja samo blef radi disciplinovanja koalicionih partnera, smatraju analitičari. Kako navode, izbora zasad neće biti, jer bi to za DS bio veliki rizik da izgubi vlast. Branko Radun, saradnik časopisa Nova srpska politička misao, kaže da je u pitanju samo pretnja, ali ne i ozbiljna namera da se raspišu izbori.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Budite dobri ili ćemo na glasanje

Izvor: Glas javnosti, 24.Dec.2009

BEOGRAD - Demokratska stranka, porukom da je spremna na izbore ukoliko male stranke nastave da ih ucenjuju, predstavlja samo blef radi disciplinovanja koalicionih partnera, smatraju analitičari. Prema njihovom mišljenju, izbora zasad neće biti, jer bi to za DS bio veliki rizik da izgubi vlast...Branko...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.