Neće kao Nemci

Izvor: Glas javnosti, 01.Okt.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće kao Nemci

BEOGRAD - Srpski političari, za razliku od kolega u Nemačkoj, uglavnom nisu spremni da mesto na izbornoj listi obezbede za osobe homoseksualne orijentacije, niti da ih kandiduju za državne funkcije, pokazala je anketa Glasa javnosti. Neposredan povod za ovo istraživanje bili su upravo završeni parlamentarni izbori u Nemačkoj, nakon kojih je kandidat za ministra spoljnih poslova Gido Vestervele, predsednik Liberalne partije, javno priznao da je homoseksualac.

Trivanova: >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Ne želim da odgovorim

Portparol DS Jelena Trivan nije želela da nam odgovori na pitanje da li bi za najveću partiju u vlasti bilo prihvatljivo da se na njenoj listi nađe osoba homoseksualne orijentacije.

- Ne želim da odgovorim na takva pitanja na Dan žalosti zbog smrti francuskog državljanina. Takođe, nije primereno da na takav način komentarišemo formiranje nemačke vlade - kaže Trivanova.

Volio bi da vidim da gospodin Marton na sledecim izborima na svoju listu stavi nekog pedera, pa me interesira koliko bi glasova dobio. Ovaj gospodin prica price za malu decu. Mene uvek iznova ljuti kad cujem da mi moramo da prihvatimo evropske vrednosti pa i pederluk. Zasto ja moram da prihvatim nesto sto nema nikakove veze sa menom. Ja sam srbin i zelim da to budem dok postojim. Zasto srbija mora da prihvata manire trule evrope. Zar nije dosta sto su nam poslali mafiju, drogu, prodavaoce belog roblja i mnoge druge pkore. Dok sam ja bio ono sto sam bio i dok je bog po zemlji hodao bili smo normalna nacija.

Jeli ti zaista mislis da ni medju Srbima nema pedera ??

Koja` si ti naivcina

A vi tako cedni i nevini prihvatili sve sto je vama trula Evropa proturila?

I ja sam odrastao sam takvim predubedjenima dok ih nisam malo bolje upoznao. Ono sto zasta sam ih ja smatrao su u stvari klisei iz filmova. Vecina su u stvari sasvim normalni ljudi i seksualnu pripadnost smatraju za privatnu stvar. Shvatio sam da je kod puno njih to genetski urodjeno (homoseksualnost postoji dok je sveta i veka kako na zapadu, tako i na istoku, a uocena je i kod zivotinja), i oni ne mogu nista protiv toga. I meni je to nije jasno, ali zasto bi ga samo zbog toga mrzeo, ako je kao covek OK ? Zasto bi uopste mrzeo nekoga koji se razlikuje od drugih na bilo koji nacin, ako je kao covek OK ?

Kako su oni nama to "poslali kriminal" ? Iz toga ispade da smo mi Srbi dosli kao andjeli iz raja, pa su nas neki drugi pokvarili :)

Izvini u pravu si, zaboravih da smo mi nebeski narod :)

Pa bili su na listama, ima ih i u vlasti.

Jel hoćete da ih nabrajam?

Drugim recima pitali ste nase politicare da li bi se oglusili o zakon o zabrani diskriminacije i vecina njih je rekla: DA! Blago nama.....

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.