MILAN KRKOBABIĆ: NISMO U SVAĐI SA PALMOM!

Izvor: Kurir, 20.Dec.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN KRKOBABIĆ: NISMO U SVAĐI SA PALMOM!

BEOGRAD - Pupsovci i dalje neodlučni!

O dogovorima i eventualnim koalicijama javno ćemo govoriti tek kad se izbori i zvanično raspišu, jer ne želimo da kršimo zakon, kaže u intervjuu za Kurir Milan Krkobabić, potpredsednik PUPS.

- Protiv sedam stranaka podnete su prekršajne prijave zbog kršenja zakona, a mi svakako ne želimo da se nađemo u toj grupi.

Ali već ste počeli da pregovarate sa svima?

- Ne pregovaramo, nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razgovaramo, a to nije isto. Osim toga, mi se spremamo da na izbore izađemo samostalno.

Da li vam vetar u leđa daju neka istraživanja javnog mnjenja?

- Ne. Kad o tome budemo odlučivali, moraćemo da znamo koja je naša politička snaga, ali i kako da se postavimo prema mogućim partnerima.

Čini se da se sve više udaljavate od SPS i JS?

- Na osnovu čega to zaključujete? Glavni odbor SPS nije doneo odluku s kim će na izbore. Izjave lidera su jedno, a odluke organa stranke drugo. Kad i budemo počeli razgovore, prednost će imati naši aktuelni politički partneri.

I Dačić i Dragan Marković Palma su vam zamerili jer se ni vi ni vaš otac niste pojavili na sednici Glavnog odbora Jedinstvene Srbije?

- Pogrešno ste zaključili. I s Palmom i s Dačićem sam u korektnim odnosima, kao što su i ostali funkcioneri PUPS. Nema tu ničeg skrivenog. Poznato je da ne komentarišem izjave političara, pa ni sad neću napraviti izuzetak.

A da li je bilo još nekih razgovora s naprednjacima?

- Tačno je jedino sa smo s Aleksandrom Vučićem razgovarali o socijalnom programu. Poznato je da je okosnica programa PUPS socijalni status građana, i od toga nećemo odstupati. Pa nije ovo pijaca.

(S. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.