Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Okt.2012, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini

    Biračka mjesta za lokalne izbore u BiH zatvorena su danas u 19.00 časova. U BiH su se danas održali lokalni izbori na kojima su izabrani članovi 58 skupština opština u Republici Srpskoj i 78 opštinskih skupština u Federaciji BiH. Prema prvim nekompletnim podacima, na redovnim biračkim mjestima u BiH glasalo je 1.652.000 birača ili 53,37 odsto od ukupnog broja.   SDS saopštio da je pobjednik lokalnih izbora u RS pošto je samostalno ili sa koalicinim partnerima odnio pobjedu u 35 opština u RS. Predrag Ćuzulan, generalni sekretar SDS-a čestitao je svim aktivistima i kandidatima ove stranke na odličnom rezultatu Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/poceli-lokalni-izbori-u-bosni-i-hercegovini.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Zatvorena birališta u BiH

Izvor: B92, 07.Okt.2012

Banjaluka, Sarajevo -- U 19 sati u Bosni i Hercegovini zatvorena su birališta na kojima su građani BiH glasali za lokalne organe vlasti...Posle 19 sati ostala su otvorena još samo ona biračka mesta koja su jutros otvorena sa zakašnjenjem...Više od 3 miliona ljudi u BiH glasalo je na petim lokalnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.