LANE JOVANOVIĆ: TEK SAM POČEO DA IGRAM ZA LIVERPUL

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANE JOVANOVIĆ: TEK SAM POČEO DA IGRAM ZA LIVERPUL

LIVERPUL - Reprezentativac Srbije Milan Jovanović izrazio je nadu da će mu gol na utakmici sa Steauom pomoći da se izbori za mesto u startnoj postavi Liverpula.

- Drago mi je zbog gola, koji je bio vrlo važan za nas- rekao je Jovanović posle sinoćnjeg duela sa Steauom (1:1) u kome je Liverpul obezbedio prvo mesto na tabeli Grupe K Lige Evropa, kolo pre kraja prve faze takmičenja.

- Zaista sam srećan što sam dobio priliku da igram i nadam da ću ubuduće igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << više utakmica. Teško je i pričati o tome, ali je činjenica da imam trogodišnji ugovor sa Liverpulom. Strpljiv sam, pa ćemo videti šta će se desiti- dodao je Jovanović, a preneli engleski mediji.

Jovanović je i do sada redovno igrao u Ligi Evrope, ali je u engleskoj Premijer ligi uglavnom na klupi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.