Komšićeva stranka demantuje da će Jovanović biti kandidat za kantonalnog ministra

Izvor: Beta, 02.Jul.2020, 14:17

Komšićeva stranka demantuje da će Jovanović biti kandidat za kantonalnog ministra

Liberalno-demokratska partija (LDP) prenela je danas saopštenje Demokratskog fronta Željka Komšića u kojem se demantuju informacije da će lider LDP Čedomir Jovanović biti kandidat DF za funkciju ministra u više kantonalnih Vlada u Bosni i Hercegovini.Portal Alternativne televizije ranije je objavio tekst u kojem se navodi da će Jovanović biti kandidat izmedju ostalog i za ministra obrazovanje u Unsko-sanskom kantonu, konkretno za pozicije na kojima je zbog konstitutivnosti neophodan kadar iz srpskog naroda."Zemljo, otvori se. Da vam zvanično odgovorimo: Od prvog do zadnjeg slova što ste napisali, sve je laž, izmišljotina, novinarska bljuvotina po obrazu nekada časne novinarske profesije. I da stvar po vas bude gora, autor tih gadosti nazvao je centralu stranke pre objave teksta i lepo smo mu objasnili da ta priča nema veze s vezom. Naravno da u finalnom tekstu tog našeg stava nema", navodi se u odgovoru DF.Demokratski front je naveo da su navikli da im podmeću razna "kukavičija jaja" ali da takvu podvali do sada nisu imali."A našem drugu Čedi želimo brzi oporavak i skoro vidjenje u našem i njegovom Sarajevu. Drži se, Čedo!", piše u saopštenju.Jovanović je bio nosilac liste "Koalicija za mir", koja je na nedavno održanim izborima u Srbiji osvojila 0,32 odsto ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Komšićeva stranka demantuje da će Jovanović biti kandidat za kantonalnog ministra

Izvor: Danas, 02.Jul.2020

Liberalno-demokratska partija (LDP) prenela je danas saopštenje Demokratskog fronta Željka Komšića u kojem se demantuju informacije da će lider LDP Čedomir Jovanović biti kandidat DF za funkciju ministra u više kantonalnih Vlada u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.