Izborni fenomen 2020

Blog: Peđina beležnica, 21.Jun.2020, 08:57

Izborni fenomen 2020

Izvor: https://pedja.supurovic.net/izborni-fenomen-2020

Srbija je uvek bila zemlja čuda pa se tako u 2020. godini za izbore pojavio se novi fenomen. Niz opozicionih stranaka je odlučio da ne izlazi na izbore i uputili su otvoren poziv građanima na bojkot, to jest neglasanje.
To je interesantna pojava jer situacija na političkoj sceni je postala takva da su sada opozicione, a nekada vrlo jake vladajuće stranke dospele u nemilost građana i mnogima je postalo pitanje da li uopšte mogu da prođu cenzus a kamoli da ostvare neki značajan rezultat na izborima. Iz tog ugla realno je da ne izađu na izbore i tako izbegnu bruku.
Ove stranke kao osnovni razlog neizlaska na izbore navode loše izborne uslove. […]
[ ... vidi ceo članak ... ]
Related posts: Glasati ili ne glasati Stvarni izborni rezultati u Srbiji 2016 Poništeni listić vas etiketira kao nevažeće ljude

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.