Ambicija LDP je da utiče na formiranje buduće vlasti

Izvor: S media, 11.Apr.2010, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambicija LDP je da utiče na formiranje buduće vlasti

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović poručio je danas da ambicija LDPu ovoj, kako je ocenio, izbornoj godini nije da bude deo Skupštine, već da presudno utiče na formiranje buduće vlasti.

Jovanović je, na sednici Glavnog odbora LDP u centru "Sava" u Beogradu, rekao da je apsolutno potrebna modernizacija Srbije, što znači ulazak u Organizaciju severnoatlantskog saveza (NATO) odmah i put ka evropskim integracijama bez kompromisa.

Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je kazao i da je za Srbiju mnogo važnija brzina kojom će prihvatati evropske vrednosti nego kada će formalno postati deo Evrope.

Na Glavnom odboru je predstavljena i programska platforma LDP-a "Dogovor za buducnost: nova politika, nova ekonomija".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović :LDP - presudna uloga u formiranju vlasti

Izvor: NaDlanu.com, 11.Apr.2010

BEOGRAD. 11. aprila 2010. (Beta) - Lider Liberalno demokratske stranke Čedomir Jovanović ocenio je u nedelju da je godina pred nama izborna i da ta stranka u nju ne ulazi sa ambicijom da samo bude deo Skupštine Srbije, već da presudno utiče na formiranje vlade. "Na godinu dana smo od izbora, to...

Nastavak na NaDlanu.com...

Čedomir Jovanović: Godinu dana do izbora

Izvor: Glas javnosti, 12.Apr.2010, 07:01

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović ocenio je juče da je godina pred nama izborna i da ta stranka u nju ne ulazi s ambicijom da samo bude deo Skupštine Srbije, već da presudno utiče na formiranje vlade.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.