Hristina je smršala 110 kilograma bez nutricionista: Sve sam probala VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 16:40

Hristina je smršala 110 kilograma bez nutricionista: "Sve sam probala" VIDEO

O svojoj borbi s kilogramima i tome kako je uspela da se izbori s njima bez pomoći stručnjaka, govorila je u jutarnjem programu televizije Prva.

Čega sve moraju da se odreknu oni koji žele da smršaju i kako da im se kilogrami ne vrate? Da li gubitak većeg broja kilograma podrazumeva odricanje slatkiša i belog hleba zauvek?

Hristina Protić je uspela da smrša čak 110 kilograma, a kako je u tome uspela objasnila je prilikom gostovanja u jutarnjem programu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << televizije Prva.

"Nažalost, sa kilogramima se borim više od 25 godina i kada bih sabrala sve kilograme koje sam do danas skinula, sigurna sam da sam izgubila više od 500 kilograma", otkrila je Hristina.

Dodala je da je odluka da smrša bila konstantna, da se uvek borila s dijetama, skidanjem kilograma, vežbama… U jednom trenutku ostavila je sve nutricioniste i potpuno promenila način života, kako kaže bez ičije pomoći, ali uz stalnu podršku porodice.

Hristina priznaje da je gubila i po 40-50 kilograma, ali da ih je ranije uvek vraćala, čak i više nego što je skinula, tako da njena borba nije bila nimalo laka.

"Ako jedan način ishrane date dvema ženama koje su istih godina i s istim brojem kilograma, način njihovog mršavljenja neće biti isti. Jedna možda oslabi pet, a druga deset kilograma. Treba upoznati metabolizam i organizam. Za dve i po godine sam promenila iz korena svoj način života", objašnjava Hristina, a detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.