HRT prekinut, prekršio tišinu

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRT prekinut, prekršio tišinu

Beograd -- RRA je naložila kablovskim operaterima u Srbiji da zbog kršenja predizborne tišine obustave emitovanje prvog programa HRT-a, OBN-a i "Koperenikus 3 - svet plus"

"Programi tih televizija su prekinuti u mrežama kablovskih operatera jer su emitovali sadražaje kojima su kršili predizbornu tišinu", rekao je Tanjugu zamenik predsednika RRA Goran Karadžić.

Gledaoci tih operatera mogu da prate drugi program HRT-a.

Karadžić je naveo i da će te televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moći da nastave sa emitovanjem programa preko kablovskih operatera u 20 sati, odnosno po završetku predizborne tišine.

Karadžić je dodao i da RRA prati šta emituju i ostale televizije i da će u slučaju da dođe do kršenja predizborne tišine postupiti na isti način i naložiti prekid programa.

U Srbiji se danas održavaju predsednički, parlamentarni i lokalni izbori a predizborna tišina, u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima važi do 20 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinut program HRT-a u Srbiji

Izvor: Akter, 06.Maj.2012

Emitovanje prvog programa Hrvatske radio televizije prekinuto je u mrežama nekih kablovskih operatera u Srbiji, uz obrazloženje da je to naložila RRA

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.