GIK: Uobičajene nepravilnosti, pojavljivale se i ranije

Izvor: B92, 04.Mar.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIK: Uobičajene nepravilnosti, pojavljivale se i ranije

Do 18 časova na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda glasalo je 44,66 odsto birača, saopšteno je iz GIK.

Kako je rekao predsednik GIK Zoran Lukić, najveća izlaznost zabeležena je u opštini Lazarevac, a najmanja u opštini Palilula, ali nije precizirao kolika je bila izlaznost u tim opštinama.

Lukić je rekao da na izborima nema nepravilnosti koje mogu da utiču na izborni proces, odnosno da se radi o uobičajenim izbornim nepravilnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje su se pojavljivale i ranije.

On je rekao da je do sukoba došlo na jednom od ukupno 1,185 biračkih mesta, i da mu je žao što je došlo do toga, ali da je to, s obzirom na ukupan broj biračkih mesta, nešto što se uvek može očekivati.

Po njegovim rečima, na jednom biračkom mestu u Mirijevu došlo je do rasprave članova biračkog odbora iz različitih stranaka, zbog čega je glasanje na tom mestu bilo prekinuto jedan sat, ali da nema potrebe da se produži glasanje, te će i to mesto biti zatvoreno u 20 časova, kao i ostala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.