Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2023, 06:41

Počelo štampanje glasačkih listića za parlamentarne izbore

Štampanje glasačkih listića za izbore za narodne poslanike raspisane za 17. decembar, počelo je danas u štampariji "Službenog glasnika". Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević rekao je tim povodom da će u štampariji "Službenog glasnika" biti štampano 6.500.165 glasačkih listića, koliko je i Odlukom RIK-a utvrđeno broj birača za predstojeće izbore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RIK: Počinjemo štampanje

Izvor: B92, 06.Dec.2023

Republička izborna komisija (RIK) saopštila je da je za danas zakazano štampanje glasačkih listića za izbore raspisane za 17. decembar...Štampanje će se obaviti danas, sa početkom u 9 sati, u štampariji Javnog preduzeća "Službeni glasnik", navodi se u saopštenju...Pratite nas na našoj Facebook...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.