CENTRALNA IZBORNA KOMISIJA RUSIJE: Na glasačkom spisku stanovnici novih ruskih oblasti Hvala Zapadu što nas je ujedinio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 18:09

CENTRALNA IZBORNA KOMISIJA RUSIJE: Na glasačkom spisku stanovnici novih ruskih oblasti "Hvala Zapadu što nas je ujedinio!"

Naglašavaju da je izborni sistem Rusije znatno unapređen.
Hvala Zapadu što nas je ujedinio, izjavila je predsednik Centralne izborne komisije Rusije Ela Pamfilova, komentarišući visok odziv birača na izborima za predsednika Rusije u inostranstvu.
- Želim da zahvalim Zapadu, on nas je ujedinio. Još bolje smo razumeli koliko je trenutno važno da budemo zajedno, znate, što je veći pritisak na nas, to se više odupiremo“, rekla je Pamfilova novinarima, komentarišući rast izlaznosti glasača u poređenju sa predsedničkim izborima 2018. godine.
Ona je takođe dodala da je izborni sistem Rusije ozbiljno unapređen u smislu primene inovativnih tehnologija tokom poslednjih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.