Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 12:18

Bošković: Podgorica nema interes u protestima u Beogradu

Crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković ne poriče da je na protestima u Beogradu bilo državljana te zemlje ističući da nikome iz vladajućih struktura nije palo na pamet da se u njih uključi.
Božović navodi da je protestima verovatno bilo crnogorskih državljana, ali da se to, kako je istakao, ne može povezivati sa Vladom Crne Gore, prenosi RTCG.

"Što se nas tiče, nemamo poseban interes u protestima u Srbiji, gledamo ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je kod nas i na taj način se ponašamo", poručio je Bošković.
Bošković je rekao da je siguran da će izbori u Crnoj Gori biti održani 30. avgusta uz poštovanje mera za sprečavanje širenja koronavirusa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.