Armin Fe novi trener Ajntrahta

Izvor: B92, 31.Maj.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armin Fe novi trener Ajntrahta

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta saopštio je da će Armin Fe biti novi trener te ekipe, sa zadatkom da izbori povratak u nemačku Bundesligu.

"On je bio prvi i jedini kandidat za mesto trenera. Od početka sam želeo samo njega", rekao je sportski direktor Ajntrahta Bruno Hubner.

Fe je osam kola pre kraja prvenstva Nemačke dobio otkaz u Hamburgu, a u Ajntraht je došao umesto Krištofa Dauma, koji je podneo ostavku pošto je ekipa ispala iz Bundeslige. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je najveći uspeh u trenerskoj karijeri ostvario 2007. godine, kada je osvojio šampionsku titulu sa Štutgartom.

"Veh poseduje veliko iskustvo i zna kako da radi pod pritiskom", dodao je Hubner.

Fe je na predstavljanju u klubu iz Frankfurta rekao da se raduje novom izazovu i da će pokušati što pre da vrati Ajntraht u viši rang, gde mu je mesto.

Novčani detalji ugovora, kao i na koliko je potpisan, nisu objavljeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.