Započela akcija hapšenja pljačkaša iz Ustaničke ulice

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Započela akcija hapšenja pljačkaša iz Ustaničke ulice

BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je u toku akcija hapšenja grupe koja je 11. marta opljačkala transport novca Univerzal banke i odnela oko 800.000 evra, ali da ne želi da iznosi detalje o tome, "jer se ispituju veze i dokazi koji su neophodni".

"Akcija je izvršena malo ranije nego što je trebalo, da članovi grupe ne bi eventualno primetili da su otkriveni", rekao je Dačić novinarima posle predavanja koje je održao slušaocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Škole nacionalne odbrane na Vojnoj akademiji.

On je najavio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova izdati saopštenje kad akcija bude završena.

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je Radioteleviziji Srbije da je beogradska policija privela više od 15 osoba osumnjičenih za povezanost sa tom pljačkom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.