Zajedno u borbi protiv korupcije

Izvor: B92, Tanjug, 12.Jan.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno u borbi protiv korupcije

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i predstavnici Agencije za borbu protiv korupcije dogovorili su se o neposrednoj saradnji.

Članovi Agencije upoznali su ministra Dačića sa dosadašnjim rezultatima Agencije i uspostavljanjem kapaciteta za njeno potpuno funkcionisanje, a dogovorena je neposredna saradnja i razmena informacija.

Borba protiv korupcije je jedan od prioriteta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije za ulazak u članstvo Evropske unije, saopštio je MUP Srbije.

Tokom sastanka razmenjeno je mišljenje o članovima Zakona za borbu protiv korupcije, a razgovaralo se i o načinu prijave imovine državnih funkcionera i o zakonskoj regulativi po tom pitanju.

Sastanku su, pored direktora Agencije za borbu protiv korupcije Zorane Marković, prisustvovali i predsednik Odbora te agencije Čedomir Čupić i zamenik predsednika tog odbora Tanja Miščević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.