Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jan.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za više beba u 2013. godini

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić otvorio je danas u Beogradu novogodišnju manifestaciju "Ulica ovorenog srca", koja se tradicionalno organizuje svakog 1. januara u Svetogorskoj ulici, a ove je godine posvećena humanitaroj akciji "Bitka za bebe".

Dačić je na centralnoj bini ispred pozorišta Atelje 212 poručio da je glavni zadatak države podsticaj rađanja, kako Srbija ne bi odumrla.
"Treba nam više dece inače će Srbija da odumre. U Srbiji se godišnje rodi 70.000 beba, a umre 110.000 ljudi, što znači da nas je svake godine 40.000 manje", istakao je premijer otvarajući manifestaciju koja ove godine nosi naziv "Ulica otvorenog srca kuca za bebe - bitka za porodilišta".
Predsednik Skupštine...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.