Izvor: S media, 06.Feb.2013, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: U jednom trenutku se znalo gde je Šarić, stizale su mu dojave kako to državni organi saznaju (VIDEO)

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će narko-bos Darko Šarić u Srbiji imati fer i pošteno suđenje, ali da "dogovora, pravljenja dilova i izbegavanja suočavanja sa pravdom neće biti".

Na pitanje novinara da li zna o čemu su razgovarali član Šarićevog klana Rodoljub Radulović i premijer Srbije Ivica Dačić, Vučić je odgovorio da je tužilac za organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kriminal Miljko Radisavljević danas poslao zahtev policiji za prikupljanje informacija, kao i da on lično ima određena saznanja, ali da su ona nedovoljna i da ne može da ih iznosi u javnost.

Vučić je novinarima rekao da su ga često pitali zašto izlazi u javnost sa informacijama o Šariću i da je odgovorio da Šariću mora biti jasno da će imati pošteno suđenje, ali da dilova nema.

On je precizirao da se u jednom trenutku znalo gde je Šarić i da su mu na različite načine stizale dojave kako to državni organi saznaju.

Vicepremijer Srbije je ponovio da su u tužilaštvu posle formiranja vlade zatekli samo tri predmeta, a da ih je danas 30-40 u operativnoj obradi.

Vučić: Imam pitanje za Tadića - gde je Radulović?

-Sadašnja vlast ima podatke ko se sa kim sastajao, ali nema podatke kako je Rodoljub Radulović pobegao, rekao prvi potredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću uputio pitanje gde je sada Radulović. Opširnije OVDE.

(Tanjug)

Foto: Beta/Nenad Petrovic/AV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Radulović šef narko klana, a ne Šarić?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2013

KOTOR -..Rodoljub Radulović zvani Miša Amerika ili Miša Banana, sa kojim se prema sopstvenom priznanju svojevremeno sastajao premijer Ivica Dačić, a koji se dovodi u vezu sa odbeglim narko bosom Darkom Šarićem je rođeni Kotoranin, ali u ovom gradu o njemu malo ko nešto zna pošto je davnih dana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.