Vlada nije razgovarala o podeli Kosova

Izvor: Studio B, 25.Maj.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada nije razgovarala o podeli Kosova

Premijer Srbije Mirko Cvetković rekao je da Vlada Srbije nije razgovarala o podeli Kosova i Metohije.

Cvetković je na pitanje kako komentariše izjavu zamenika premijera Ivice Dačića da je za Kosovo jedino realno održivo rešenje razgraničenje Srba i Albanaca, rekao da ne želi da komentariše izjave pojedinih političara.

"Ne mogu da komentarišem izjave pojedinih političara jer se vlada o tome nije izjašnjavala. To je van konteksta onoga o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << se vlada izjašnjavala", rekao je Cvetković novinarima na graničnom prelazu Horgoš, gde je prisustvovao obeležavanju Dana carinske službe Srbije.

Kada je reč o lažnim azilantima, Cvetković je rekao da je rano govoriti o tome da li su mere koje je vlada preduzela dobre. On je kazao da prvi pokazatelji govore da je opao broj lažnih azilanata, ali da se mora sačekati da se vidi da li je to trend ili smanjenje sezonskog karaktera. Cvetković je ponovio da će Vlada preduzeti sve mere da smanji broj azilanata.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.