Vijetnamski ambasador kod Dačića

Izvor: Akter, 07.Okt.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijetnamski ambasador kod Dačića

Ambasador Vijetnama Tran Ksuan Tui, koji Srbiju pokriva na nerezidencijalnoj osnovi iz Bukurešta, razgovarao je sa Ivicom Dačićem povodom odlaska sa te dužnosti

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić i ambasador Vijetnama Tran Ksuan Tui ocenili su tokom današnjeg susreta u Beogradu da postoji obostrani interes Srbije i Vijetnama  za unapređenje političkog dijaloga, razmenu poseta na visokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i najvišem nivou i razvoj ekonomske, kulturne, prosvetne i drugih oblika saradnje.

Ambasador Tran Ksuan Tui, koji Srbiju pokriva na nerezidencijalnoj osnovi iz Bukurešta, razgovarao je sa šefom srpske diplomatije povodom odlaska sa te dužnosti.

Dačić je u razgovoru izrazio posebno zadovoljstvo što je u mandatu ambasadora Trana došlo do jačanja saradnje između dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.