Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Jan.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Video) Uhapšen napadač sa Trga Republike

Beogradska policija uhapsila je mladića osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedam osoba među kojima je i novinar RTRS-a Krešo Sekulić. Kako prenose beogradski mediji, uhapšen je Marko Kostić (23) iz Ćićevca. Njega je policija pronašla u iznajmljenom stanu u Beogradu, javio je RTS. Informaciju o hapšenju Kostića potvrdio je premijer i ministar policije Srbije Ivica Dačić. {flvremote}http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2013/01/05/2896996/Uhapsen%20napadac%20sa%20Trga%20Republike%20050113_qtp.mp4{/flvremote} Osumnjičeni je u novogodišnjoj noći na Trgu Republike prvo izbo Dejana V, a zatim njegovog druga Lazara I. Prilikom bjekstva izbo je još petoro posjetilaca na Trgu, među kojima su bila i dvojica Tunišana, Slovenac i novinar Radio Televizije Republike Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/uhapsen-napadac-sa-trga-republike.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen pomahnitali napadač sa nožem sa Trga republike!

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2013

BEOGRAD -Beogradska policija uhapsila je napadača sa Trgu republike, Marka Kostića (23) iz Ćićevca, osumnjičenog da je u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića u jednom iznajmljenom stanu u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napadač koji je izbo sedmoricu na Trgu Republike priznao napad i rekao da je "u pitanju bio alkohol"

Izvor: Blic, 05.Jan.2013

Beogradska policija uhapsila je Marka Kostića (23) iz Ćićevca, osumnjičenog da je na Trgu Republike u novogodišnjoj noći izbo sedmoricu mladića, saznaje "Blic". Osumnjičeni je priznao da je nožem izbo sedam osoba, izjavio je danas ministar policije Ivica Dačić. ..Kostić, kojem je određeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.