Izvor: S media, 07.Feb.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pešić: "Potapanje" Ivice Dačića zbog Kosova, stolica u UN mu je "smrtna presuda"

Suština poslednjih dogadjaja i skandala u Srbiji je "potapanje" premijera Ivice Dačića zbog Kosova, izjavila je sociološkinja Vesna Pešić.

"Teško je razumeti najnovije dogadjaje, jedan drugi prestiže, skandali se redjaju... Kad se razgrne udbaško-mantijaška pleva, reč je o samo jednom dogadjaju: potapanje premijera Ivice Dačić. Razlog je više nego jasan: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kosovo ponovo ide u karantin", napisala je Vesna Pešić u tekstu objavljenom na sajtu Peščanik.net.

Ona je navela da je Dačić prvi srpski političar koji je seo ravnopravno da razgovara sa nekim političkim predstavnikom kosovskih Albanaca.

"I ne samo što je seo da razgovara sa Tačijem ciljajući na rešenja, već je i patrijarhu poručio da nam Kosovo neće biti vraćeno ako ne udjemo u EU, a 'braniocima Ustava' da uzmu Ustav pod mišku pa da se prošetaju Kosovom ako mogu", navela je ona.

Prema njenim rečima, kap koja je prelila čašu i reč koja je premijeru potpisala "smrtnu presudu" bila je stolica u UN.

"Negde, na onom tajanstvenom mestu, napravljen je opet isti dogovor, da ekspresno mora doći kraj ovoj vladi, pre svega Dačiću, i otuda ta nerazumljiva priča o izborima", navela je Vesna Pešić.

(Beta)

FOTO: Youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesna Pešić: Napadaju Dačića zbog Kosova, najagresivniji DS

Izvor: NaDlanu.com, 07.Feb.2013

Suština poslednjih događaja i skandala u Srbiji je "potapanje" premijera Ivice Dačića zbog Kosova, koji je prvi seo da ravnopravno razgovara sa nekim političkim predstavnikom kosovskih Albanaca, tvrdi sociološkinja Vesna Pešić...Ona je u tekstu objabljenom na sajtu Peščanik.net napisala da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.