VUČIĆEVIĆEV NASTUP Saša Mirković: Napad na sve koji misle svojom glavom

Izvor: Kurir, 22.Nov.2015, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆEVIĆEV NASTUP Saša Mirković: Napad na sve koji misle svojom glavom

Ne razumem o kakvom državnom udaru Vučićević govori, rekao je Mirković.

Povodom tvrdnji Dragana J. Vućićevića reagovali su i pojedini prozvani političari.

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je njegova partija nije nelojalni partner Vučiću.

- SPS nema nikakve veze s Teleprompterom, više puta smo javno osuđivali njegove tekstove, a sami smo bili tema zlonamernih i naručenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napada Telepromptera, uključujući i 13 tekstova koji u ovih godinu dana na najcrnji način govore o Ministarstvu spoljnih poslova, meni kao ministru, ostalim ministrima iz SPS.

Socijalistička partija Srbije nije i nikad neće biti dok sam ja na čelu nelojalan partner Aleksandru Vučiću i SNS. Ako bilo ko planira bilo kakve nelegalne antidržavne aktivnosti, u tome mora biti sprečen, jer se na primeru Petog oktobra vidi koliko je to štetno za državne interese.

Funkcioner SNS Saša Mirković ocenio je da je Vučićevićev TV nastup napad na sve koji misle svojom glavom.

- Ovo nije napad na mene, već na sve članove stranke koji misle svojom glavom, a takvih je u SNS mnogo.

Ne razumem o kakvom državnom udaru Vučićević govori i gde mene tu petlja kad smo svi unutar stranke državotvorni i podržavamo rad državnih organa, u zakonskim okvirima. Ne dozvoljavam ni Vučićeviću, ni Vučiću, niti bilo kome drugome da budu veći Srbi od mene.

Autor: E.K.,Foto: Zorana Jevtić,Foto: Dado Đilas

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šta se dešava daleko od očiju javnosti!?

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Nov.2015

Jedan od najviših funkcionera SNS u Timočkoj Krajini, Saša Mirković koga je, između ostalih, juče nastupom na TV “Pink” urednik tabloida “Informer”, Dragan Vučićević optužio za pripremu državnog udara, oglasio se juče otvorenim pismom Premijeru Aleksandru Vučiću koje smo na našem...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.