Uhapšen ubica policajca Zečevića

Izvor: Blic, 05.Mar.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen ubica policajca Zečevića

Fahrudin Mavrić (23), osumnjičen da je u sredu ubio policajca Željka Zečevića, uhapšen je u selu Starčeviće, blizu administrativne linije sa Kosovom, juče oko 15 časova, sat vremena nakon što je u Tutinu sahranjen ubijeni pripadnik MUP.

- Osumnjičeni za ubistvo policajca Željka Zečevića uhapšen je uz administrativnu liniju prema Kosovu. Njemu će biti određena mera zadržavanja i uz krivičnu prijavu će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Pazaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - izjavio je načelnik policijske uprave Dragan Terzić.

Mavrić je uhapšen u selu Starčeviće, odakle je, kako saznaje „Blic", pokušavao da se prebaci za Zubin Potok.

- Mavrić je posle zločina u Batragama pokušao da zavara trag vraćajući se ka Kosovu pored jezera Ribarići. Privremeno se sakrio u selu Starčeviće i po svoj prilici se spremao da u noći između petka i subote ode u Zubin Potok gde ima rođake - kaže za „Blic" izvor koji je bio uključen u potragu za odbeglim osumnjičenim.

On navodi i da je akcija hapšenja bila temeljno pripremljena, tako da Mavrić nije imao šanse da pruži otpor. Ubijeni policajac Željko Zečević juče je sahranjen u Tutinu u prisustvu porodice, prijatelja i kolega, koje je predvodio ministar policije Ivica Dačić.

Predsednik opštine Tutin Bajro Gegić je rekao da je smrt policajca potresla stanovnike ovog kraja i da je njegovoj supruzi Marini, koja je ostala sama sa troje dece, obezbeđen posao u lokalnoj samoupravi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen ubica policajca u Tutinu

Izvor: B92, 05.Mar.2010

Beograd -- Uhapšen Fahrudin Mavrić, koji je ubio policajca Željka Zečevića u sredu uveče kod Tutina, potvrđeno je B92 u MUP-u...Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Dragan Terzić rekao je da Mavrić uhapšen neposredno uz administartivnu liniju sa Kosovom i Metohijom. "Biće mu određena...

Nastavak na B92...

Priveden ubica policajca u Tutinu

Izvor: EMportal, 05.Mar.2010

MUP Srbije potvrdio je danas da je uhapšen Fahrudin Mavrić, koji je ubio policajca Željka Zečevića u sredu uveče kod Tutina.

Nastavak na EMportal...

Uhvaćen ubica policajca Zečevića (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 05.Mar.2010

Pripadnici policije i žandarmerije uhvatili su danas Fahrudina Mavrića koji je u sredu uveče u Ribarićima ubio policijskog službenika Željka Zečevića, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.  Mavrić je uhvaćen

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ubica policajca bežao na Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2010, 10:19

Posle dvodnevne potere, policija je u petak uhvatila Fahrudina Mavrića (23) koji je ubio policajca Željka Zečevića (39). Mavrić, uhapšen u napuštenoj kući u ataru sela Starčevići u blizini administrativne linije sa Kosovom, gde je i planirao da pobegne...Jake policijske snage opkolile su selo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.